Wij geloven dat elke fles die de schappen bereikt, een verhaal moet vertellen van uitzonderlijke smaak, vakmanschap en betrouwbaarheid. We willen graag laten zien dat kwaliteit in dranken niet te duur hoeft te zijn, en toegankelijk is voor iedereen.

Met de kwaliteit van Flavors of de World dranken kunnen we uw slijterij samen naar nieuwe hoogten brengen en uw klanten een ongeëvenaarde smaakervaring bieden.

Dit doen we door oplossingen en begeleiding te bieden op de volgende gebieden:

Diversiteit

Ons assortiment bevat verschillende sterke dranken, van whiskey en rum tot mezcal en tequila, om aan alle voorkeuren van uw klanten te voldoen.

Presentatie

Wij voorzien, indien gewenst, een display op maat, marketingmaterialen en een perfect serve om onze dranken op een aantrekkelijke manier te presenteren.

Activatie van onze producten

We begrijpen dat iedere slijterij zijn eigen kenmerken en doelgroep heeft, dus passen we onze merk activatie (zowel online als fysiek) hier op aan.

Training

We bieden sales trainingen en proeverijen aan via partners zodat het personeel weet wat er verkocht wordt en we de samen de beste ‘customer experience’ kunnen bereiken.

Prijsbeleid

Voor elke doelgroep in elk segment hebben wij oplossingen die hierbij aansluiten.
Voor de slijter zijn hier voordelen mogelijk in zowel inkoop als activaties.

Samen bouwen wij aan succes.

Hoe kunnen we helpen?