Wij geloven dat elke fles die de schappen bereikt, een verhaal moet vertellen van uitzonderlijke smaak, vakmanschap en betrouwbaarheid. We willen graag laten zien dat kwaliteit in dranken niet te duur hoeft te zijn, en toegankelijk is voor iedereen. Met de kwaliteit van Flavors of de World dranken kunnen we uw slijterij samen naar nieuwe hoogten brengen en uw klanten een ongeëvenaarde smaakervaring bieden. Dit doen we door oplossingen en begeleiding te bieden op de volgende gebieden:

Wij zijn toegewijd aan het ondersteunen van groothandels om onze merken op de best mogelijke manier te verkopen. We begrijpen de waarde van samenwerkingen die gebaseerd zijn op gedeelde doelen. Wij streven ernaar om partnerschappen op te bouwen die zowel de groothandel als de merken van Flavors of the World versterken. Dit doen we door oplossingen en begeleiding te bieden op de volgende gebieden:

Diversiteit

 

Ons assortiment bevat verschillende sterke dranken, van whiskey en rum tot mezcal en tequila, om aan alle voorkeuren van uw klanten te voldoen.

Presentatie op maat.

 

Wij voorzien, indien gewenst, een display op maat, marketingmaterialen en een perfect serve om onze dranken op een aantrekkelijke manier te presenteren.

Activatie van onze producten

 

We begrijpen dat iedere slijterij zijn eigen kenmerken en doelgroep heeft, dus passen we onze merk activatie (zowel online als fysiek) hier op aan.

Training

 

We bieden sales trainingen en proeverijen aan via partners zodat het personeel weet wat er verkocht wordt en we de samen de beste ‘customer experience’ kunnen bereiken.

Prijsbeleid

 

Voor elke doelgroep in elk segment hebben wij oplossingen die hierbij aansluiten. Voor de slijter zijn hier voordelen mogelijk in zowel inkoop als activaties.

Hoe kunnen we helpen?

Samen bouwen wij aan succes.