Wij zijn  toegewijd aan het ondersteunen van groothandels om onze merken op de best mogelijke manier te verkopen. 

We begrijpen de waarde van samenwerkingen die gebaseerd zijn op gedeelde doelen.  Wij streven er naar om partnerschappen op te bouwen die zowel de groothandel als de merken van Flavors of the World versterken. 

Dit doen we door oplossingen en begeleiding te bieden op de volgende gebieden:

Kwaliteit Voorop.

Bij Flavors of the World is hoogwaardige kwaliteit onze drijvende kracht. Met onze criteria waar alle merken aan voldoen, selecteren we alleen de beste merken.

 

Korting op maat.

We bieden veel verschillende mogelijkheden als het aankomt op gepersonaliseerde bulk kortingen en flexibele samenwerkingsmodellen.

 

Kennis.

Als spin in het web zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen en trends in de markt.
We beiden bijvoorbeeld seizoensgebonden producten die aansluiten bij deze trends, waardoor groothandelaren een concurrentievoordeel krijgen. Ons doel is om voortdurend voorop te lopen in trends en innovatie.

 

Connectie met de horeca.

Als een horecagelegenheid interesse heeft in het verkopen van onze merken, zorgen wij voor een verbinding met een groothandel.
Andersom zorgen we ook voor promotie en activatie van de groothandel richting de horeca. Met goede klantrelaties behouden als onze specialiteit, staan we hier graag tussen in.

 

Skills.

Word je gevraagd voor het samenstellen van een menukaart of een evenement en worden er cocktails verwacht?  Wij kunnen helpen.
Met onze kennis, bartenders en connecties met vele partners kunnen we veel ontzorgen en jullie klanten in de horeca ondersteunen.

 

Duurzaamheid.

Dankzij onze criteria, kunnen groothandelaren die met ons samenwerken trots zijn op het ondersteunen van merken die zich inzetten voor een betere toekomst.

Marketing ondersteuning.

Met promotiemateriaal, merchandise en online content, helpen wij producten zo effectief mogelijk te promoten.

 

Verkoop training.

Het is vaak een uitdaging om in de overvloed aan gedistilleerde mixers, bitters, cocktails, glaswerk, bartools, ijs en meer in de markt nog de juiste keuzes te maken.
Wij bieden de mogelijkheid om verkoopmedewerkers op een heldere en begrijpelijke manier te trainen, zodat ze het maximale uit deze diversiteit kunnen halen.

 

Samen bouwen wij aan succes.

Hoe kunnen we helpen?